Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

♛ Icon Changer App for Android Users (+video) ♛

Hey dolls!!
Απο εμπειρία ξέρω οτι όλες θέλουμε να έχουμε όμορφα πράγματα.
Η τρέλα των iphone υπάρχει παντού και μερικές ζηλεύουμε γιατί δε μπορούμε ούτε τέλειες θηκούλες να βάλουμε στο κινητό μας, ούτε να κάνουμε όλα τα εικονίδια όμορφα και χαρούμενα.
Κι όμως, σας βρήκα μια εφαρμογή -ΔΩΡΕΑΝ- που αλλάζει τα εικονίδια στις εφαρμογές στα Android κινητά. Και όχι μόνο στις εφαρμογές, αλλά και στα εικονίδια των μηνυμάτων-τηλεφώνων κτλ..
Δείτε παρακάτω.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cfinc.iconkisekae&hl=en


 Το πως χρησιμοποιείται αυτή η εφαρμογή σας το εξηγώ στο παρακάτω σύντομο βίντεο και για ο,τι δεν καταλάβετε ή χρειαστείτε βοήθεια απλά ρωτήστε με και θα χαρώ να σας βοηθήσω!


Ελπίζω να σας βοήθησε το βίντεο, όσες το κάνετε μη ξεχνάτε μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μου τις φωτογραφίες σας στο Facebook η στο Instagram με tag #Bubblegumandlouboutins.

Υ.Γ. Σε λίγο καιρό θα κάνω ένα βίντεο που ζητήσατε εσείς, θα μιλήσω λίγο γενικά για τη ζωή μου και θα απαντήσω σε ερωτήσεις δικές σας. Στείλτε μου ερωτήσεις εδώ σε σχόλιο, στο fb είτε σε σχολιο είτε σε μήνυμα και θα διαλέξω τις πιο ενδιαφέρουσες που πιστεύω οτι θέλουν να μάθουν κι άλλοι και θα τις απαντήσω στο βίντεο!

αυτά για σήμερα!
φιλάκια dolls!!!
xoxo


FIND ME HERE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Thank you for reading my blog!
Feel free to comment!
xoxo