Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

♛ Baby it's cold outside ~Hello Sweater Weather~ ♛

Hey dolls!
Σήμερα σας έχω ένα αρκετά ενδιαφέρον θέμα, που αν και το έχουν κάνει κι άλλες bloggers, θέλω να σας μιλήσω κι εγώ γι'αυτό!
Είναι τα πουλοβεράκια!!!




Τα πουλοβεράκια είναι το αγαπημένο κομμάτι του χειμώνα.
Κάνει εμφάνιση απο το φθινόπωρο, με σορτσάκια ή μίνι φουστίτσες και συνεχίζει να μας κρατάει συντροφιά όλο τον χειμώνα μέχρι τις αρχές της άνοιξης.
Ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα, βγαίνει σε άπειρα σχέδια και υφάσματα και στυλ και φοριέται απ'το πρώι μέχρι το βράδυ.


Φέτος, όπως και πέρυσι, τα πουλοβεράκια θα φορεθούν σε φαρδυά γραμμή, ίσως με τον ώμο λίγο έξω για χαλαρό στυλ. Θα φορεθούν πολύ με skater φούστες και με printed παντελόνια και κολάν!
Αλλά ταιριάζουν απίστευτα και με ένα απλό τζιν (ειδικά αν είναι skinny jean) ή κολλητή φούστα/ για πιο "καλό" αποτέλεσμα.


Συνδυάστε με ένα όμορφο statement necklace για να γίνει πιο μοδάτο.
Προσωπικά, μου αρέσουν φορεμένα με τη μια μεριά μέσα στο παντελόνι ή τη φούστα και την άλλη μεριά έξω. Λίγο messy δηλαδή.
Εκτός αν μιλάμε για κολάν που αγαπώ να καλύπτει την πάνω περιοχή του κολάν.


Μιας και δε θέλω να σας κουράσω, αφού όλοι γνωρίζουμε περι πουλόβερ, θα σας πω ποια κατά τη γνώμη μου (βασισμένη σε όσα βλέπω στο internet και στην πόλη) είναι τα απαραίτητα πουλόβερ για να σας ζεστάνουν τον φετινό χειμώνα.

Must have sweaters:
  1. Το πλεκτό, παστέλ πουλόβερ. 
  2. Το πουλόβερ με logo. 
  3. To όμπρε πουλόβερ.  
  4. Το aztec (ή οποιοδήποτε άλλο) print πουλόβερ. 
  5. Το πουλόβερ με studs ή καρφιά ή δερμάτινες λεπτομέρειες. 
Αυτά είναι τα πιο ωραία και μοδάτα πουλόβερ που ξεχώρισα φέτος. 
Πουλοβεράκια μπορείτε να βρείτε παντού, απο πανάκριβα μαγαζιά, σε γνωστά καταστήματα όπως Zara (πέρυσι είχε πανέμορφα αλλά μου έπεφταν ακριβά γιατί ήμουν σε low budget) και Bershka κτλ, μέχρι και στη λαική. Πέρυσι βρήκα πανέμορφα πουλοβεράκια πολύ καλής ποιότητας με 5 ευρώ στη λαική. Μη τη σνομπάρετε, μπορείτε να μεγαλώσετε πολύ εύκολα τη συλλογή σας αγοράζοντας φθηνά πουλόβερ!!!


Οπως και να'χει, πιστεύω όλες θα φορέσουμε έστω μια φορά ενα πουλοβεράκι φέτος, είτε στο σπίτι για να νοιώσουμε πιο cozy, είτε έξω για να είμαστε ζεστές και στυλάτες.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ UGLY SWEATERS ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!! 
χαχα, πλάκα κάνω, θα σας πρότεινα να μη κυκλοφορήσετε με κάτι τέτοιο έξω (και είναι το πιο όμορφο που βρήκα απτα "ασχημα πουλόβερ") εκτός αν σας αρέσουν, τότε πάω πάσο :P


Αυτό λοιπόν ήταν το άρθρο για τα περήφημα πουλόβερ, ελπίζω να σας άρεσε και ελπίζω να έχετε εναν ζεστούλη και cozy χειμώνα, είτε φορέσετε πουλόβερ είτε όχι!!
Εσείς πως θα φορέσετε τα πουλόβερ σας φέτος??

Και μην ξεχνάτε, μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες απο τα ψώνια σας, απο πράγματα σχετικά με το άρθρο της μέρας ή με ό,τι σας έρθει να μοιραστείτε μαζί μου στη σελίδα μου στο facebook. (links απο κάτω). Και να με ρωτάτε ό,τι θέλετε, είτε είναι κάτι που θέλετε να μάθετε για μένα είτε είναι καποια συμβουλή ή βοήθεια που θέλετε ή κάποια πρόταση-γνώμη για τα επόμενα θέματα.

Φιλάκια dolls <3


FIND ME HERE

6 σχόλια:

  1. Τα πουλόβερ είναι υπέροχα!
    Αγόρασα φέτος ένα παστέλ κι ένα μαύρο...θα τα ευχαριστηθώ πολύ(ήδη έχω ξεκινήσει να τα φοράω) ;)

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελαίνομαιιιιιιιι για πουλοβεράκια!!ειδικά για τα μαλακά χουχουλιάρικα!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηδη εχω προμηθευτει καινουργια πουλοβερακια για φετος και δεν βλεπω την ωρα να αριχσω να τα φοραω! Ειναι το αγαπημενο μου ρουχο για χειμωνα!

    Diva's Jewels,
    https://www.facebook.com/divasjewelsbyeftyhia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω η μερα σημερα το επιβαλει... χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for reading my blog!
Feel free to comment!
xoxo