Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

~Αγαπημένα Ελληνικά e-shops~ Wishlist

Hey dolls!
Σήμερα σας έχω ενα ποστ που ήθελα να το κάνω εδώ και καιρό.
Αρχικά, να πω οτι σπάνια ψωνίζω απο Ελληνικά e-shops και μέχρι πριν λίγο καιρό δε το έκανα καθόλου. Ο πρώτος λόγος είναι γιατί συνήθως έβρισκα τα ίδια πράγματα πολύ πιο φθηνά σε ξένα μαγαζιά. Ακόμη πολλές φορές κάποια προιόντα μου φαίνονται υπερβολικά ακριβά για την ποιότητα τους ή για αυτό που είναι.
Αλλά πρόσφατα ανακάλυψα αρκετά πολύ ωραία e-shops μέσω facebook, που είτε έχω ήδη αποκτήσει κάτι απο τα προιόντα τους είτε θέλω πολύ να αποκτήσω!
Στο σημερινό ποστ λοιπόν θα σας δείξω μερικές φωτογραφίες που "έκλεψα" απο τις σελίδες τους στο facebook με τα πράγματα που μου άρεσαν πολύ και θέλω να αποκτήσω (ή έχω αποκτήσει ήδη).
Μιας που πλησιάζουν τα γενέθλια μου, έχω κάνει τις λίστες μου και ελπίζω να πάρω μερικά απο αυτά τα πράγματα!


  1.  Fashion Room  
    Δική μου φωτογραφία .
    Love necklace
    Το Fashion Room το ανακάλυψα πριν λίγο καιρό, ψαχουλεύοντας σε διάφορα blogs. Εχει υπέροχα αξεσουάρ αλλά και ρούχα και είναι απο τα μαγαζιά με τις πιο λογικές τιμές σε logo t-shirts! Κέρδισα πριν λίγο καιρό αυτό το κολιέ σε έναν διαγωνισμό και το λάτρεψα! Η ποιότητα του είναι τέλεια και είναι πολύ εντυπωσιακό! Σκέφτομαι να παραγγείλω ενα σετ ακουστικών αλλά και καμία απο τις Essie όζες που έχει!  
  2. φωτό απο το google (παρόμοια)
    Αγόρασα επίσης αυτό το  φουλάρι απο το Oulala Accessories και το λάτρεψα . Ψαχουλεύοντας λίγο στο site είδα πολύ όμορφα κοσμήματα καλής ποιότητας και όμορφα αξεσουάρ!
  3. Εχετε δεί ΣΙΓΟΥΡΑ κάποια γνωστή Ελληνίδα blogger να τα φοράει! Στην αρχή δε μου άρεσαν ομολογώ, τώρα όμως το κύριο πρόβλημα της καθημερινότητας μου είναι ποιό απο όλα να ζητήσω για τα γενεθλιά μου. Τα αγαπημένα μου είναι απο κάτω(Αγαπημένο επίσης και το απο πάνω):
    Παστέλ και γούνινο. Χρειάζεται να πω κάτι άλλο;
     
    Floral <3
  4. Το In Style Shop αρχικά με τράβηξε με τις τέλειες φωτογραφίες. Πραγματικά οι φωτογραφίες που βγάζουν τα προιόντα τους είναι τόσο τέλειες, κατευθείαν για weheartit! Κυριαρχούν τα παστέλ (να γιατί το αγαπώ) και τα προιόντα τους είναι πρωτότυπα και θυμίζουν λίγο καλοκαιρινή μόδα Αυστραλών instagramer ! Η λίστα για τα γενεθλιά μου απαρτίζεται κυρίως απο δικά τους κομμάτια και είμαι τρελαμένη γενικώς! Ακόμα κι αν δεν είστε σε φάση να ξοδέψετε (αν και οι τιμές τους είναι πολύ καλές) κάντε like μόνο και μόνο για τις φωτογραφίες. Κάνουν την αρχική του fb πανέμορφη!!!
    Φωτο απο σελίδα στο fb
    Το σορτσάκι που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ΤΟΠ στη λίστα μου! Απο τώρα με πουλοβεράκι μέχρι και το καλοκαίρι με φανελάκι ή crop top θα τρελαθώ να το φοράω όταν με το καλό γίνει δικό μου!  
    Φωτό απο σελίδα fb
    Η φουστίτσα που βλέπετε πάνω είναι επίσης στη λίστα μου! Είναι τούτου, είναι ροζ παστέλ.. Πόσο πιο Μαράια???   Αγαπώ και το μπουστάκι που έχουν συνδυασμένο αλλά δυστυχώς με τα λίγα παραπάνω κιλά που έχω βάλει δε με παίρνει να κοιτάω τετοια ρούχα...
  5. μπείτε στη σελίδα που τρέχει διαγωνισμός για το μπλουζάκι της φωτό!
    Τι να πω για αυτό το μαγαζί... Τιμές ακόμα δεν ξέρω γιατί πρέπει να πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω. Αλλά μου αρέσουν τόσο πολλά πράγματα που πρέπει να τα ξεχωρίσω πρώτα! Εχουν πολύ στυλάτα ρούχα, τελευταίο πολύ hot κομμάτι τα καρό πουκάμισα με logo. Εμένα μου αρέσουν πολύ κάποια κομμάτια που έχουν ανεβάσει στη σελίδα τους πριν καιρό, αλλά όταν αποφασίσω (δηλαδή όταν μπορέσω γιατί την απόφαση την έχω πάρει ήδη) ελπίζω να τα έχουν διαθέσιμα για να το τιμήσω για τα καλά!
    Τόσο όμορφο σετάκι!! Wishlisted ;)
  6. Αρμαρόλα 
    Αλλο ένα υπέροχο site που διοργανώνει πολλούς διαγωνισμούς Giveaway! Λατρεύω το φόρεμα της φωτό, αλλά και αυτά που θα σας δείξω παρακάτω. 
    Βραχιολάκια με φιογκάκια. Σοβαρά, πως να αντισταθείς;;;


Αλλα αγαπημένα που γνώρισα μέσα απο τις υπέροχες συνεργασίες μας:
  1. CheeChow : Μοδάτα αξεσουάρ και ρούχα σε τέλειες τιμές!
  2. Zoulovits : Γνωστό κατάστημα με είδη δώρων,γάμου και διακόσμησης!
Αυτά είναι μερικά μόνο απο τα αγαπημένα μου e-shops , για να μη σας κουράσω έβαλα μόνο όσα θέλω να "τιμήσω" ή απ'τα οποία έχω ψωνίσει ήδη. 
Δυστυχώς, όπως σε όλους τους χώρους, έτσι και στο online shopping υπάρχουν και τα άσχημα. Δε θα μπορούσα να παραλείψω δυο παραδείγματα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρά ή δε την πάτησα εγώ η ίδια.


Πρώτη περίπτωση μιας πολύ γνωστής εταιρίας με πολύ όμορφα μαγιω. Εκτός απο τις τιμές που θεωρώ απαράδεκτες (25 ευρώ για ενα εσώρουχο; με 25 έπαιρνα 5 VS pink!!!) (100+ το μαγιώ) δεν αξίζουν κι όλας. Αρχικά έβλεπα τα άσχημα σχόλια που έκαναν κοπέλες στη σελίδα τους. Μιλούσαν για την άσχημη ποιότητα των μαγιώ που είχαν αγοράσει και οτι ίσως να ήταν χαρούμενες με την αγορά τους αν κόστιζε γύρω στα 20 ευρώ αντί για 100+ .. Μετά είδα ένα βίντεο και φωτογραφίας μιας fellow blogger και απογοητεύτηκα πλήρως απο το μαγιώ. Φαινόταν φθηνό, το ύφασμα έπεφτε και έπαιρνε περίεργο σχήμα και γενικά καμία σχέση με τις υπέροχες φωτογραφίες της σελίδας τους στο fb. Οταν σε μια φωτογραφία έκαναν παράπονα για τις τιμές, δικαιολογήθηκαν οτι "οι τιμές είναι με βάση τη δουλειά που χρειάζεται για το προιόν". Ε λοιπόν, έφτιαξα μόνη μου ενα μαγιώ παρόμοιο με του μαγαζιού αυτού και ήταν πανεύκολο.
Δεύτερη περίπτωση μια άσχημη εμπειρία που είχα με ιδιοκτήτρια μαγαζιού μέσω της σελίδας της στο fb. Ηταν ο καιρός που έψαχνα να κάνω το πρώτο μου giveaway. Κοιτούσα λοιπόν σελίδες με όμορφα πράγματα αλλά με όχι τόσο πολλά λαικς γιατί και η δική μου σελίδα δεν ήταν και τόσο ανεβασμένη! βρήκα λοιπόν ενα μαγαζί (σελίδα στο φβ) και ρώτησα την ιδιοκτήτρια αν θέλει να κάνουμε ενα giveaway μαζί. Στην αρχή με ρώτησε τι ακριβώς είναι αυτό (προφανώς δεν ήξερε το concept) μετά μου ζήτησε λίγο χρόνο για να αποφασίσει ποιο προιόν θα κάνουμε δώρο. Μετα απο λίγες μέρες τη ρώτησα αν αποφάσισε και μου είπε οτι λόγω φόρτου εργασίας θα το κάνουμε σε λίγες μέρες το giveaway. Πέρασαν δυο εβδομάδες και της ξαναέστειλα μήνυμα (εν τω μεταξύ σταμάτησα να ψάχνω συνεργάτη αφού υπέθεσα οτι βρήκα, έκανα πολλά λαικς στη σελίδα της και πολλές απο τις dolls της δικής μου σελίδας της έκαναν like στη σελίδα της) και δεν απάντησε. Ψαχουλεύω λοιπόν λίγο τα ποστς της και βλέπω οτι έχει ξεκινήσει ενα giveaway μόνη της και ενα ακόμη με άλλο blog (υστερα απο δική της πρόταση όπως έμαθα) προφανώς επειδή θα μάζευε περισσότερα likes. Μετά απο αρκετό καιρό έχω μπει στη σελίδα της και οι τιμές της έχουν γίνει λίγο υπερβολικές, αν σκεφτούμε οτι τα περισσότερα ρούχα είναι πανεύκολο να φτιαχτούν με λίγο ύφασμα και μια ραπτομηχανή.
Αυτό που με πείραξε σε αυτή την περίπτωση δεν είναι οτι με λίγα λόγια "μου έριξε άκυρο" αλλά η πονηριά με την οποία το έκανε. Πήρε μια δική μου ιδέα που είχα την καλοσύνη να της προτείνω και την υλοποίησε με τρόπο που θα γίνει πιο "διάσημη". Και βασικά μπράβο της, απλά έπρεπε να έχει την αξιοπρέπεια να μου το πει και να μην περιμένω και την προωθώ χωρίς λόγο!
(δε γράφω τα ονόματα των μαγαζιών που "κακολογώ" λόγω διακριτικότητας, αν κάποια θέλει να μάθει για να μην απογοητευθεί απο κάτι μπορεί να με ρωτήσει στη σελίδα μου στο fb για να της απαντήσω prive)

Αυτά για σήμερα, στενοχωριέμαι λίγο που κλείνω με κακίες, αλλά σας θυμίζω τα υπέροχα μαγαζιά που σας έδειξα πιο πάνω και τα τέλεια προιόντα τους! Να έχετε κατά νου οτι διαλέγω οικονομικά μαγαζιά και όχι με βάση πόσο διάσημα είναι γιατί όλες θέλουμε να είμαστε στυλάτες χωρίς να ξοδεύουμε πολλά! Και είμαι της γνώμης οτι δε λειτουργούν όλα για διαφήμιση, δε θα προωθήσω ενα μαγαζί ως φθηνό ή ποιοτικό απλά επειδή μου στέλνουν δώρα ή με προωθούν. Είμαι ειλικρινής στις απόψεις μου γιατί θέλω να σας δείχνω τα καλύτερα! Ελπίζω σύντομα να δείτε πολλά απο αυτά τα προιόντα σε κάποιο haul μου!!

Τα λέμε dolls!
xoxo

3 σχόλια:

  1. Ομορφη wishlist! :)
    Την εχω & εγω την χνουδωτη τσαντουλα Clic Jewels! Ειναι υπεροχη!! Πρεπει να παρεις μια! <3

    http://fashionofad.blogspot.com/

    xo xo
    Olie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω! Οντως ειναι πολυ ομορφη, ελπιζω τωρα στα κοντα να παρω μια!!

      Διαγραφή
  2. πωωω πωωω!! τι μας κανεις τωρα?? !! πολυ ομορφες επιλογες! μακαρι να αποκτησεις οσο το δυνατον περισσοτερα! πολλα απο αυτα τα βλεπω και εγω στις σελιδες τους στο fb αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω παρει κατι!!!

    http://dreamstylesplash.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Thank you for reading my blog!
Feel free to comment!
xoxo